Valittu määrä ylitti varastosaldon

Palveleva kotimainen erikoisliike malmilla | Malminkaari 9, 00700 Helsinki

Espoo Basket Team

Korispiste toimittaa EBT:n joukkueille seuran hyväksymät viralliset seuratuotteet ja peliasut. Lisäksi Korispisteestä saa harjoittelussa ja peleissä tarvittavat varusteet ja välineet. Yhteistyön myötä EBT:n jäsenet saavat seura-alennuksia niin Korispisteen myymälästä, kuin verkkokaupastakin. Verkkokauppa-alennukset vaativat kanta-asiakkaaksi rekisteröitymisen. Ilmoita "seura" -kohdassa seuran lisäksi pelaajan nimi ja joukkue.

EBT:n seuratuotteet

Tuotevalikoima on valikoitu yhdessä seurajohdon kanssa. Mikäli ryhmälläsi olisi toive saada muita tuotteita, ole yhteydessä Korispisteen yhteyshenkilöön. Tilaukset voidaan tehdä Korispisteen verkkokaupasta siellä olevasta EBT:n osiosta tai ryhmätilausten kyseessä ollen Korispisteen yhteyshenkilöltä.

Toimitusaika on pääsääntöisesti 2-4 viikkoa, mutta eri tuotteilla voi olla poikkeavia toimitusaikoja. Seuratuotteille on määritetty suoraan seurahinnat, joista ei saa enää yhteistyöseura-alennuksia.

Yksittäistilaukset

  • Korispisteen myymälässä tai verkkokaupassa yksittäishinnoin
  • Tuotteita voi tilata henkilökohtaisesti ryhmähinnoin myös silloin, kun EBT ja Korispiste ovat sopineet tietyistä tuotteista kampanjan ja sille kampanja-ajan. Tällöin sovitussa aikaikkunassa kukin tilaa itsenäisesti tuotteet ja Korispiste kerää tilaukset yhteen kampanja-ajan päätyttyä. Tuotteet toimitetaan tilaajille joko tilaajan haluamalla tavalla tai keskitetysti Seuralle tai sen edustajalle, mikäli näin on Seuran kanssa sovittu. EBT ja Korispiste informoivat tällaisista kampanjaikkunoista.

Ryhmätilaukset - edullisemmat ryhmähinnat:

  • pääsääntöisesti tilaukset Korispisteen yhteyshenkilöltä
    • ryhmätilauksessa on oltava vähintään 5 kpl samaa tuotetta tai vähintään 10 kpl tuotteita yhteensä
    • ryhmätilaus laskutetaan kokonaisuudessaan sen tilaajalta

EBT:n peli- ja lämmittelyasut

Peliasuista voi tehdä sekä yksittäis-, että ryhmätilauksia. Tarkemmat ohjeet saadaksesi ole yhteydessä seuranne yhteyshenkilöön.

EBT:n yhteyshenkilö Korispisteessä:

Jaakko Laakso - jaakko.laakso@korispiste.fi - 050 5944100

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.