Valittu määrä ylitti varastosaldon

Palveleva kotimainen erikoisliike malmilla | Malminkaari 9, 00700 Helsinki

  1. Etusivu
  2. /
  3. Helmi Seuratuotteet

Korispiste toimittaa Helmi Basketin joukkueille seuran hyväksymät viralliset seuratuotteet ja peliasut. Lisäksi Korispisteestä saa harjoittelussa ja peleissä tarvittavat varusteet ja välineet. Yhteistyön myötä Helmi Basketin jäsenet saavat seura-alennuksia niin Korispisteen myymälästä, kuin verkkokaupastakin. Verkkokauppa-alennukset vaativat kanta-asiakkaaksi rekisteröitymisen. Ilmoita "seura" -kohdassa seuran lisäksi pelaajan nimi ja joukkue.

Seuratuotteet

Tuotevalikoima on valikoitu yhdessä seurajohdon kanssa. Mikäli ryhmälläsi olisi toive saada muita tuotteita, ole yhteydessä Korispisteen yhteyshenkilöön. Tilaukset voidaan tehdä Korispisteen verkkokaupasta siellä olevasta Helmi Basektin osiosta tai ryhmätilausten kyseessä ollen Korispisteen yhteyshenkilöltä.

Toimitusaika on pääsääntöisesti 2-4 viikkoa, mutta eri tuotteilla voi olla poikkeavia toimitusaikoja. Seuratuotteille on määritetty suoraan seurahinnat, joista ei saa enää yhteistyöseura-alennuksia.

Yksittäistilaukset

  • Korispisteen myymälässä tai verkkokaupassa yksittäishinnoin
  • Tuotteita voi tilata henkilökohtaisesti ryhmähinnoin myös silloin, kun Seura ja Korispiste ovat sopineet tietyistä tuotteista kampanjan ja sille kampanja-ajan. Tällöin sovitussa aikaikkunassa kukin tilaa itsenäisesti tuotteet ja Korispiste kerää tilaukset yhteen kampanja-ajan päätyttyä. Tuotteet toimitetaan tilaajille joko tilaajan haluamalla tavalla tai keskitetysti Seuralle tai sen edustajalle, mikäli näin on Seuran kanssa sovittu. Helmi Basket ja Korispiste informoivat tällaisista kampanjaikkunoista.

Ryhmätilaukset - edullisemmat ryhmähinnat:

  • pääsääntöisesti tilaukset Korispisteen yhteyshenkilöltä
    • ryhmätilauksessa on oltava vähintään 5 kpl samaa tuotetta tai vähintään 10 kpl tuotteita yhteensä
    • ryhmätilaus laskutetaan kokonaisuudessaan sen tilaajalta

Peli- ja lämmittelyasut

Peliasuista voi tehdä sekä yksittäis-, että ryhmätilauksia. Tarkemmat ohjeet saadaksesi ole yhteydessä seuranne yhteyshenkilöön.

Helmi Basketin yhteyshenkilö Korispisteessä:

Juha Liila - juha.liila@korispiste.fi - 050 5051795