Valittu määrä ylitti varastosaldon

Palveleva kotimainen erikoisliike malmilla | Malminkaari 9, 00700 Helsinki

  1. Etusivu
  2. /
  3. Tietoa meistä

Suomen Korispiste on Top Pick Oy:n rekisteröimä ja 8.2.2009 julkaistu aputoiminimi. Top Pick Oy on rekisteröity 15.9.2008.

Korispiste on pitkän linjan korisvaikuttajien, Juha Liilan ja Bryan Mertasen perustama yritys. Pitkään koripallon parissa ja monissa eri rooleissa toimineina Juha ja Bryan päättivät perustaa yrityksen joka auttaisi koripalloseuroja lukuisten erilaisten tuotetarpeiden toimittajana ja helpottaisi siten seurojen pääasiallista tekemistä, eli keskittymistä koripallotoiminnan järjestämiseen.

Seurojen palvelemisen lisäksi lähdettiin toteuttamaan kauppaa myös pelaajille ja korisfaneille. Vähitellen kehittyi myymälä ja verkkokauppa, josta oli mahdollista saada ennen vaikeasti saatavilla olleet koristuotteet, niin harjoitteluun, valmentautumiseen, fanittamiseen, kuin huoltoonkin. Monien mutkien kautta onnistuttiin löytämään myyntiin myös NBA-tuotteita, joiden saatavuus alkuaikoina oli hyvinkin ongelmallista.

Viimeisimmän, syksyllä 2016, toteutetun muuton myötä myymälästä kehittyi todella tyylikäs koripallokauppa, jonne vaativankin asiakkaan kelpaa toivottaa tervetulleeksi.

Korispisteellä jokainen toimintavuosi on ollut kasvun vuosi ja sama trendi jatkuu edelleen. Korispiste on löytänyt mukaan joukkueeseensa mahtavia "tiimipelureita". Lisäksi mukana on vaihteleva määrä asiantuntevaa apua tuntityöntekijöinä.

Toimintamme siis kasvaa ja laajenee edelleen. Korispisteen rinnalle on rekisteröity toinen aputoiminimi, TeamFactory Finland. Tulemme laajentamaan osaamisen tarjoamistamme erityisesti ryhmille suunnatuissa yksilöidyissä tuotteissa myös muiden lajien seuroille, sekä muille yhteisöille ja yrityksille, joita asiakkainamme jo onkin.

Haluamme olla apunasi asiantuntevasti ja rehellisesti. Etsimme sinulle sopivat tuotteet ja suunnittelemme yhdessä ulkoasun - hyvällä hinta- / laatusuhteella.